2022/23 навчальний рік - завершено!

2022/23 навчальний рік - завершено!

Шановні здобувачі фахової передвищої освіти, наші любі студенти та випускники!

Від імені адміністрації коледжу та викладачів хочу привітати більшість з завершенням 2022 - 2023 навчального року 🎉! Це було складно, це було незвично, це було для когось - повністю, для деяких - частково, але нажаль, дистанційно 📱. Для деяких це проходило далеко від домівок, а для деяких навпаки, нажаль в домівках, але під важкою тугою окупації. Але ви всі впорались, ви досягли чергового етапу свого освітнього росту і відповідним наказом будете переведені на наступний курс!

Випускники, наші любі, котрі застали щасливі моменти навчання в стінах нашого коледжу 🏛, сиділи за партами і слухали викладачів біля дошки 👨‍🏫👩🏻‍🏫, наводили суєту на внутрішньому дворі, насолоджувались чистим повітрям вільного міста 🇺🇦, насолоджувались зеленню нашого подвір'я 🌲🌳, мали змогу бачити наочно, як кожного дня, кожного семестру чи року ми становились кращі, становились ліпші ніж були вчора!

Ми зберегли цей дух сили 💪 й росту ☝️, війна не змусить нас розміняти його на якісь дрібниці! Ми працюємо задля наступних поколінь, наступних абітурієнтів, задля тих, хто вже з нами і ще багато тих, хто ще приєднається!

Здобувачів з І по ІІІ курси попереду чекають канікули, а більшість випускників чекає ступеневий перехід до ТДАТУ ім. Д.МОТОРНОГО, але ми бажаємо всім вам - набирайтесь сил, енергії, здоров'я, бажання до нових знань, нових висот та нових перемог на нашому освітянському фронті, а поки наші Збройні Сили України 🇺🇦 будуть тримати реальний фронт 🛡, та крок за кроком повертати нашу рідну землю в лоно своєї батьківщини!

Тримаймось разом, віримо в нашу спільну перемогу, нікуди не розбігаємось і в разі чого адміністрація та куратори академічних груп завжди з вами на зв'язку.

З повагою, побажаннями миру та перемоги, директор, Олександр МЕЛЬНИК.