365 днів!

365 днів!

Шановні колеги, друзі.

Рік тому, ми з жахіттям прокинулись, навіть і близько не здогадуючись, що нас чекало по переду. Випробування тишею без зв'язку з рідними, випробування темрявою з відключенням світла, випробування вибухами, бо таки десь щось прилетіло, випробування, яке змінило наше життя на до та після.

Але, сьогодні, вже рік потому, ми бачимо, що друга армія світу - вже не така і друга, що Київ за 3 дні - так і не здужали, що Херсон - це Україна, що не дивлячись на всі наші внутрішні проблеми, яких дуже багато, про які ми всі знаємо і всі розуміємо - держава залишається державою і вона максимально намагається виконати свої зобов'язання перед кожним. Ми побачили, як відсіюються зрадники, і що справді ховалось за їх вишиванками та піснями багато років. Ми побачили єднання всіх регіонів, заради єдиної мети.

І ще багато попереду, багато випробувань, бойових дій, багато відбудов та дуже великих будівництв, але ми разом, ми працюємо, ми допомогаємо нашим колегам, ми допомогаємо нашим здобувачам, а іноді і батькам, тому що наш народ - ЄДИНИЙ, тому що це - НАШІ ЛЮДИ , тому що це - наша УКРАЇНА!

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

З повагою та шаною до тих, хто поклав свої життя заради нашої держави, нашої незалежності, нашого майбутнього.