День знань!

День знань!

Шановні викладачі, колеги, друзі!

Від усього серця вітаю вас з Днем Знань 🎓 - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день об'єднує усю нашу країну 🇺🇦, яка у котрий раз за багатовікову історію захищає свою незалежність та європейське майбутнє.

Нажаль ми зустрічаємо перше вересня у стані війни. Наші воїни , наші сталеві Збройні Сили на сході та на півдні держави виборюють таку вкрай важливу зараз для країни перемогу, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України. Багато людей залишилися без своїх рідних: чоловіків і жінок, батьків, сестер та братів. Оплакує своїх героїв вся Україна. Нехай Господь допоможе матерям, дружинам переносити таке велике горе, таку втрату, а ми молимося за героїв та шануємо пам’ять про них.

Нині ми бачимо – український народ проникнувся гордістю за свою країну, почуттям патріотизму до рідного краю, прагненням до єдності, порозуміння та згуртованості. Слова Мир та Незалежність набули для нас усіх особливої цінності, життєвої важливості. Переконаний, що прагнення до волі, порозуміння, віра у щасливе майбутнє є запорукою європейського вибору нашого народу.

Цього року нашому навчальному закладу виповнюється 92 роки від дня заснування! Пишаймося ж тим, що кожен з Вас увійшов у родину славного закладу фахової передвищої освіти, який входить в ТОП - 10 найбільших коледжів Запорізької області та налічує 725 здобувачів освіти! Бережімо та примножуємо славні та добрі традиції нашого коледжу, працюємо заради добробуту та процвітання українського народу.

Бажаю Вам досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння зі здобувачами освіти та колегами, працювати в колі добрих і надійних друзів, ніколи не зупинятися на дорозі Знань! Ваша мудрість і великодушність залишається зі студентами на все життя. Здоров’я Вам, терпіння та наснаги.

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

З повагою, директор, Олександр МЕЛЬНИК.