Гуманітарна допомога від Ukraine House DC Foundation Inc.

Гуманітарна допомога від Ukraine House DC Foundation Inc.

Шановні колеги, викладачі, здобувачі, друзі.

Багато інформації лунало за останні півроку, щодо стану матеріально - технічної бази наших корпусів 🏛, що наразі пустують в тимчасово окупованому Мелітополі 🌇. Вивезення техніки, як комп'ютерної ⌨️, так і механічної ⚙️, засобів навчання 👨‍🏫, та власне, просто грабування та вивезення до так званого ММК всього, що тільки бачили, не без допомоги деяких колишніх співробітників - колаборантів.

Наш заклад фахової передвищої освіти Відокремлений структурний підрозділ "Мелітопольський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного" (https://t.me/mktdatu) отримав за сприяння Фундації Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ (https://zelenskafoundation.org/) у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) та проєкту «Цифровий актив для України» компанії «HP» та «Microsoft» 20 ноутбуків для забезпечення стабільної роботи в умовах воєнного стану. Новенькі✨ , американські 🇺🇸, круті робочі машинки 👨‍💻👩‍💻з сучасними характеристиками 🔝та новенької версією Windows 11 💻.

Щиро дякуємо дружині нашого Президента (https://www.instagram.com/olenazelenska_official/), Департаменту освіти і науки ЗОДА (http://osvita.zoda.gov.ua/), ТДАТУ ім. Д. Моторного (http://www.tsatu.edu.ua/) за допомогу та сприяння розвитку та відновлення матеріально - технічної бази нашого коледжу.

З повагою та побажаннями найскорішого повернення додому, директор коледжу, Олександр МЕЛЬНИК.