Ліна Костенко. Поетесса, письменниця, дисидентка

Ліна Костенко. Поетесса, письменниця, дисидентка

Сьогодні, 19 березня, відзначає свій 94 день народження видатна українська поетеса Ліна Костенко. Її творчість надихає і захоплює нас своєю глибиною, емоційністю та мудрістю.

Ліна Костенко - це не лише слова, а величезна душа, яка віддзеркалює найглибші почуття та думки людини. Її поезія вражає своєю красою і силою, вона здатна доторкнутися до найтонших струн нашого серця.

З її творчості віє духом правди, любові до рідної землі, турботи про людей і майбутнє нашої країни. Ліна Костенко - це символ національної самосвідомості, сили духу і незламності.

Нехай її поезія завжди буде джерелом натхнення для нас у складних моментах життя, нехай її слова линуть як ріка мудрості і краси. Вшановуємо цю видатну поетесу і вшановуємо її творчість, яка завжди буде живою і актуальною.

Ліно, з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров'я, натхнення і нових творчих вершин. Нехай Ваша поезія продовжує радувати нас і залишатися в серцях кожного, хто читає Ваші вірші. 🌟🇺🇦

Куратор академічної групи 1Б-21 (431) та 1П-21 (631), Ангеліна Вячеславівна ГОРБАНЬ та її студенти зробили привітальне відео, яке доступно в сторіз каналу.