Міжнародна науково-практична конференція «STEAM-освіта: від теорії до практики»

Міжнародна науково-практична конференція «STEAM-освіта: від теорії до практики»

На виконання підпункту 62 пункту 5.2. Плану роботи Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» на 2024 рік (наказ ДНУ «ІМЗО» від 27.12.2023 № 21/03- 80) з метою обміну досвідом та налагодження співпраці між науковцями, педагогами, практиками в галузі STEAM-освіти, обговорення актуальних проблем і перспектив розвитку STEAM-освіти в Україні та світі; вироблення практичних рекомендацій щодо впровадження форм та методів освітнього підходу STEAM, 12-14 червня 2024 року відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «STEAM-освіта: від теорії до практики» за основними напрямами:

✔️ Теоретичні засади STEAM-освіти

✔️ Методи та технології STEАM-освіти

✔️ Досвід впровадження STEAM-освіти в Україні та світі

✔️ Актуальні проблеми та шляхи розвитку STEAM-освіти

До участі запрошуються науковці, педагогічні працівники, керівники закладів освіти, зацікавлені особи у розвитку STEАM-освіти. Для участі у конференції необхідно зареєструватись - учасникам до 12 червня 2024 року (включно) на платформі «Єдина атестаційна система» за покликанням: https://stem.nppu.org/event/26

По завершенню конференції учасники, які зареєструвалися зможуть пройти тестування в «Мій кабінет» на платформі «Єдина атестаційна система». Після успішного складання тесту сертифікат учасника буде доступний для завантаження в «Мій кабінет» 28 червня 2024 року.

Участь у заході безоплатна.