Міжнародний День студентів

Міжнародний День студентів

Шановні здобувачі освіти!

Вітаємо вас з Міжнародним днем студента! Це свято, яке символізує ваше невтомне прагнення до знань, активну життєву позицію та безмежну енергію. Ми, адміністрація коледжу, викладачі та співробітники, хочемо висловити вам свою повагу за ваші досягнення, за вашу впертість у досягненні поставлених цілей, за вашу відданість освіті та бажання розвиватися.

Студентські роки - це час, коли ви здобуваєте нові знання, формуєте свою особистість, знаходите справжніх друзів та визначаєте свої майбутні цілі і пріоритети. Ми пишаємося кожним з вас за ваші досягнення, за вашу наполегливість у навчанні та за вашу готовність приймати виклики, які кидає перед вами життя. День студента - це не лише свято, а й нагадування про те, що ви - найцінніший ресурс нашої країни. Ваше навчання, ваші ідеї та ваша молодість - це те, що робить нашу державу сильною та перспективною.

Окремі слова подяки нашому студентському самоврядуванню, яке не дивлячись на важкі умови сьогодення з великим успіхом продовжують проводити заходи, генерувати тони креативу та збирати навколо себе спільноту активної молоді. І саме за спільною ініціативою студ. ради та адміністрації коледжу всі найактивніші здобувачі освіти будуть відмічені відповідними грамотами та подяками.

Ми бажаємо вам невичерпної енергії для досягнення нових вершин, мудрості для прийняття правильних рішень, терпіння для подолання будь-яких труднощів та впевненості у своїх силах. Нехай кожен з вас знаходить своє покликання та досягає великих успіхів у ньому. І найголовніше, найважливіше, ми бажаємо вам - нашої спільної ПЕРЕМОГИ, миру на нашій землі, повернення додому, в наші рідні стіни нашого славного українського Мелітополя!

З повагою, та найкращими побажаннями, директор коледжу, Олександр Мельник.