Надзвичайні ситуації в Україні: студентська науково - дослідна конференція

Надзвичайні ситуації в Україні: студентська науково - дослідна конференція

Шановні колеги, та здобувачі освіти, друзі! 🌟

В рамках тижня безпеки життєдіяльності та всесвітнього дня охорони праці один з провідних викладачів циклової комісії "Аграрних наук та будівництва", Яна Володимирівна НАЙДИШ, сьогодні, 25 квітня 2024 року о 15:30, проводить студентську науково - дослідну конференції на тему "Надзвичайні ситуації в Україні". Ця конференція об'єднає молодих дослідників, які присвятили свої зусилля вивченню актуальних проблем безпеки життєдіяльності в нашій країні, підготувавши багато цікавих доповідей.

Учасники конференції досліджували теми безпеки сьогодення в умовах збройної агресії російської федерації проти України, а також ядерної небезпеки, пов'язаної з тимчасовою окупацією Запорізької АЕС. Їхні дослідження та роботи є важливим внеском у розвиток загальних компетентностей та практичних рекомендацій для подолання викликів, що стоять перед Україною.

Ми пишаємося нашими здобувачами освіти, які не лише готові демонструвати високий фаховий рівень при підготовці, але й проявляють велике патріотичне почуття та відданість своїй країні. Їхня праця є важливим кроком у напрямку забезпечення безпеки та миру в Україні.

Початок роботи: 15:30, 25 квітня 2024

Посилання на захід в наших телеграм каналах дистанційного навчання.