Підсумки за 2023. Освтіні виклики другого року війни

Підсумки за 2023. Освтіні виклики другого року війни

Шановні колеги, студентство, друзі, українці!

Пропоную сьогодні разом згадати, чого нам вдалось досягти в 2023 році 🤔

✔️ Функціонування. Все завдяки злагодженим діям співробітників незалежно від того, чи виїхав він на підконтрольну території, за кордон, або тихенько підтримує нас із Мелітополя.

✔️ Діджиталізація. Оновлено загальний дизайн інформаційного поля коледжу, перезапустили роботи сайту.

✔️ Документи про здобуття освіти. Дипломи отримали 144 випускника різних освітньо - професійних програм. В рамках співпраці з ТДАТУ ім. Д. Моторного - 123 випускника перейшли по ступеневій освіті на бакалаврат, а завдяки кропіткій роботі колективу студенти ІІ курсу отримали свідоцтва про здобуття ПЗСО.

✔️ ВСТУП-2023. Ми знову зробили неможливе і в цьому році до нас доєдналось 184 здобувача освіти І курсу, тим самим протягом всього 2023 року ми тримаємо планку контингенту на рівні 730 студентів.

✔️ Освітній процес. Оновлюємо освітні компоненти та робимо все для того, щоб здобувачі освіти відчували мінімальний розрив з офлайн навчанням.

✔️ Академічні стипендії. За ІІ семестр 2022/23 н.р. були виплачені всі заборгованості. Що стосується І семестру 2023/24 н.р., то поки що тут ми змогли досягти тільки відмітки в 34% рейтингу. Результат не остаточний - будемо працювати далі.

✔️ Волонтерство. Разом з ТДАТУ ім. Д.Моторного було проведено масштабну акцію по збору коштів для наших бійців, яка в цьому році дозволила купити 50 сучасних FVP - дронів та багато іншого, що точно не дозволить окупантам спокійно спати чи святкувати.

✔️ Фінансування. Стабільно виконуємо свої зобов'язання перед колективом, а до Нового року вдалось ще і підтримати грошовими винагородами 💸

І підсумовуючи все вищезазначене більш за все варто подякувати за можливість робити ці речі нашим Збройним Силам України, які тримають фронт та оберігають наші міста роблячи все можливе і не можливе. Низький уклін нашим захисникам та захисницям. Дай їм Боже здоров'я, сил та наснаги!

З повагою та глибокою вдячністю, директор коледжу, Олександр МЕЛЬНИК!