Професійна практика - 2023. Задачі та виклики

Професійна практика - 2023. Задачі та виклики

Шановні колеги, викладачі, здобувачі фахової передвищої освіти.

На превеликий жаль цей навчальний рік продовжує тенденцію минулого і вимушує нас проводити професійну практику здобувачів випускних курсів у дистанційному форматі ⌨️ та на базі коледжу. Є ряд задач, викликів та питань, які необхідно вирішити до її початку, тому сьогодні у вівторок, 11 квітня було проведено нараду між завідувачами відділень, головами циклових комісій та провідними викладачами спеціальностей для узгодження всіх моментів й обговорення деталей .

Результатами обговорення є погодження всіма учасниками оновленого тимчасового порядку організації та проведення практичного навчання 📝 , представлення найоптимальніших й найсучасніших засобів викладання в умовах воєнного стану 👨‍💻👩‍💻, презентації оновлених робочих зошитів 🗂 та багато іншого.

Також, було погоджено всі відповідні накази щодо закріплення здобувачів ФПО між керівниками практики. Після затвердження директором вони будуть розіслані ✈️ адресно без загального оприлюднення, заради збереження життя та безпеки всіх учасників освітнього процесу 🛡.

З повагою, завідувач НВП, Олексій ТАРАСОВ.