Разом міцніше! Збір завершено.

Разом міцніше! Збір завершено.

Шановні колеги, викладачі, здобувачі освіти, друзі.

Протягом останнього місяця наш ТДАТУ ім. Д.Моторного другий рік поспіль проводить масштабну благодійну акцію на підтримку захисників та захисниць із складу нашого Мелітопольського батальону територіальної оборони. На превеликий жаль, тяжка війна продовжується і кожного дня наші сталеві герої потребують допомоги задля успішного виконання кожної операції і збереження життя наших бійців. Актуальна необхідність та потреба зберігається в сучасних БПЛА 🛸, які оснащені тепловізорами, багатократним збільшенням 📡 та можуть переносити на собі значну кількість "вибухових конфетті 💣" для окупантів.

Зазначена ініціатива була оголошення на Педагогічній нараді, 26 жовтня 2023 року, а вже сьогодні, ми з вами офіційно закриваємо збір по нашому коледжу з вражаючим результатом 🫨. Силами колективу колежу ми зібрали 61000 гривень волонтерської допомоги нашим хлопцям, яка приєдналась до зборів університетського центру і сягнула рекордні майже 1,1 млн гривень!

Від щирого серця дякую кожному та кожній за вашу завзятість, миттєву реакцію на дану ініціативу та згуртованість. Бо тільки разом - ми сила! Тільки разом ми крокуємо до перемоги! Разом долаємо труднощі, які стають перед нами в освітньому процесі та житті. На наш із вами час припало багато важких викликів, але ми впораємось, ми витримаємо, ми повернемось в рідний український Мелітополь над яким знову буде майоріти найбільший в області прапор 🇺🇦, ми зберемось в наших рідних стінах і спільно скажемо - МИ ВДОМА 🇺🇦!

З повагою, любов'ю та побажаннями миру та перемоги, директор коледжу, Олександр МЕЛЬНИК.