Рейтинги до зарахування вступників на основі ПЗСО/ОКР

Рейтинги до зарахування вступників на основі ПЗСО/ОКР

Шановні абітурієнти та їх батьки.

Підійшов до логічного завершення ІІ етап вступної кампанії 2023 року для вступників на основі Повної загальної середньої освіти або диплому Кваліфікованого робітника. Відповідно до Правил прийому до ВСП "Мелітопольський коледж ТДАТУ" сьогодні о 12:00 на нашому сайті , у відповідному розділі "Абітурієнту / Рейтингові списки", було оприлюднено рейтингові списки 📊 рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення та за кошти фізичних або юридичних осіб по всім спеціальностям, денної та заочної форми навчання.

❓ Що ж відділяє кожного з вас від наказу до зарахування до нас? Лише ваше письмове підтвердження 🖌 бажання навчатись в нашому коледжі.

📱 Протягом кількох днів з вами зв'яжеться представник приймальної комісії і повідомить про всі деталі цієї процедури та відповість на всі ваші запитання.

🔥 Ну, а поки в коледжі продовжуються канікули та відпустки, приймальна комісія продовжує працювати, опрацьовувати документи абітурієнтів, які хочуть вступити до нас на основі БСО та ПЗСО у ІІ хвилю зарахувань до 30.08.2023 року 🚀

—————

Сайт: https://mctsau.org.ua/

Телеграм: https://t.me/mktdatu

е-пошта: priymalna.komisiya@mctsau.org

Тел. (098) 429 19 98, (098) 429 19 97