Сайт коледжу. Оновлення

Сайт коледжу. Оновлення

Шановні абітурієнти, здобувачі освіти, їх батьки, колеги, друзі.

Минулого року внаслідок окупації приміщень нашого коледжу та університету 🏛 було повністю та безповоротно втрачено доступ до всієї інформації, серверів та бази даних нашого сайту 🌐.

Весь 2022 - 2023 навчальний рік ми успішно реінтегрували інформаційне поле до наших телеграм каналів. Сучасні тенденції та віяння в соціальних месенджерах чітко показують, що сьогодні пересічному читачу важливий не тільки сенс повідомлення, але і зовнішній вигляд - естетика подачі. Студентське самоврядування коледжу зробило капітальний внесок до розробки дизайну, палітри та графічних матеріалів.

Але, ми не зупиняємось на досягнутому, ми працюємо, ми стаємо кращі, модернізуємось, йдемо у ногу в розвитком технологій сьогодення. Сайт - це must have елемент будь якого закладу освіти. Ми зробили все, щоб знову повернути себе онлайн і вже зараз, кожен з Вас, особливо наші майбутні здобувачі перших курсів мали змогу побачити, заглянути, дізнатись про щось новеньке у розділі - АБІТУРІЄНТУ.

👉 Правила прийому 2023

👉 Спеціальності та ліцензовані обсяги

👉 Обсяги державного замовлення

👉 Вартість навчання

👉 Календар вступної кампанії

👉 Перелік документів для вступу

👉 Мотиваційні листи

👉 Програми вступних випробувань

Це - лише початок, нового, якісного цифрового простору для всіх та кожного, хто бажає долучитись до нашої великої освітянської сім'ї, а цей навчальний рік - показник того, що об'єднаний спільною ідеєю, бажанням та метою колектив закладу освіти може подолати будь які перешкоди!

-----

https://mctsau.org.ua/

priymalna.komisiya@mctsau.org

Тел. (098) 429 19 98, (098) 429 19 97