ТДАТУ - 91!

ТДАТУ - 91!

Шановні колеги!

Сьогодні, ми хочемо щиро привітати всіх з 91-річчям з Дня заснування "Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"!

Це свято є важливим для всіх нас, оскільки ми є частинкою цього великого колективу, який працює над розвитком науки та освіти в галузі аграрної сфери. За багато років своєї історії університет став символом якості та професіоналізму в галузі аграрних технологій .

Ми хочемо висловити свою подяку всім викладачам, науковцям та здобувачам освіти, які працюють у ТДАТУ імені Дмитра Моторного. Ваша праця допомагає розвивати науку та підготовлювати кваліфікованих фахівців, які зможуть допомогти вирішувати проблеми сучасної аграрної галузі, особливо після нашого повернення додому, в рідні стіни наших закладів освіти, до нашого українського Мелітополя.

Бажаємо університету подальших успіхів, нових здобутків та досягнень. Нехай він залишається лідером у своїй галузі та продовжує дивувати нас своїми досягненнями. Та найголовніше, ми бажаємо нам всім - ПЕРЕМОГИ, а нашим Збройним Силам України 🇺🇦 - сил, здоров'я та духу, бо тільки завдяки їх зусиллям ми маємо змогу, хоч і дистанційно, але працювати.

Ще раз вітаємо всіх з Днем народження "Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"!

З повагою, колектив ВСП "Мелітопольський коледж ТДАТУ"