Вебінар для викладачів

Вебінар для викладачів "Заповнення заліково - екзаменаційних документів 2.0"

З метою підвищення рівня організації роботи було проведено вебінар на тему "Заповнення заліково-екзаменаційних документів 2.0".

Сьогодні кожен педагогічний працівник не має права просто витрачати зайві сили та енергію на paper-only речі, а завдання адміністрації — зробити роботу викладачів максимально paper-less для того, щоб вільний час спрямувати на додаткові заходи щодо підвищення кваліфікації та опанування компетентностей, мета яких, беззаперечно, — підвищення якості надання освітніх послуг.

Метою вебінару було не тільки ознайомлення викладачів Коледжу з новою інформаційною системою (ІС) заповнення документів, але й надання порад та корисних лайфхаків щодо оптимізації робочого простору в месенджері Telegram, який є невід'ємною частиною освітнього процесу.

Ключовий логічний аспект ІС полягає у взаємопов'язуванні між собою максимальної кількості документів таким чином, щоб коли викладач проставив оцінку в відомості зі своєї дисципліни, то цей результат миттєво відображався, і в зведеній атестаційній відомості по групі, і вже в розрахунку стипендіального рейтингу. Окрім того, абсолютно не заважаючи один одному, куратор академічної групи має змогу заповнювати відомість обліку персональних здобутків студентів, що також впливає на результати загального стипендіального рейтингу. Всі ці результати миттєво бачить завідувач відділення, який відтепер має змогу більше часу приділяти, наприклад, студентам з академічними заборгованостями тощо. При цьому залишається лише коректно оновлювати списки здобувачів освіти у відповідному файлі.

Напрацювання є логічним продовженням трансформації електронного документообігу в Коледжі, яка почалась із початку пандемії й зараз тільки буде набирати обертів, розповсюджуючись на інших відділах.

Також окремо було представлено відеопрезентацію одного з курсів у лабораторному віртуальному просторі Labster, безкоштовний доступ до якого отримав Коледж, тож наразі адміністрація проводить усі підготовчі процедури для перших запусків віртуальних лабораторій в освітньому процесі.