Війна не зупиняє наших спортсменів!

Війна не зупиняє наших спортсменів!

Здобувачі нашого закладу фахової передвищої освіти, члени збірної команди з баскетболу ⛹️‍♂️, не зважаючи на тривалу та жахливу війну в Україні, продовжують гідно виступати на європейській спортивній арені.

З початку окупації Мелітополя  ФБУ (Федерація Баскетболу України) зробила багато для того, щоб наші таланти, наші спортивні зірочки ✨ були в безпеці та продовжували професійні тренування 🏀. Під керівництвом викладача фізичної культури, керівника секції баскетболу ГОРБАНЬ Ангеліни Вячеславівни. Вони евакуювались та зараз тренуються на базі спортивної академії «Saule» (🇱🇹Литва). 21-22.04.2023 у м.Druskininkai  відбулись фінальні змагання юнацьких команд Литви, у яких взяли участь 4 найкращі команди, де виступали і наши здобувачі.

Так, до складу команди м.Siaulai (Литва) увійшов здобувач 521 групи  СУШКІН Єгор та наш першокурсник ТРОФІМОВ Андрій з 311 групи, до речі зріст якого 200 см 😮. За результатами iгор, вони посіли  ІІІ місце 🥉. СУШКІНА Єгора визнали найкращим 🏆 гравцем команди.

Також член збірної команди з баскетболу нашого коледжу БУЛГАКОВ Богдан, здобувач 521 групи, успішно виступає в цьому сезоні у BBBL (Латвійській Баскетбольній Лізі).