Вітаємо переможниць!

Вітаємо переможниць!

Шановні колеги, викладачі, здобувачі, друзі. 27 березня 2023 р. відбулося підсумкове засідання організаційного комітету Всеукраїнського конкурсу есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко». Учасниками цього заходу стали 3309 здобувачів загальної середньої, професійно-технічної і фахової передвищої, вищої освіти з усіх областей України, які надіслали роботи за відповідною тематикою.

І сьогодні, після оприлюднення протоколів і результатів, адміністрація та викладачі від усього серця вітають переможницю 🥇 цього конкурсу, Олесю БУР'ЯНОВУ, нашу студентку І курсу, нашу маленьку зірку ✨, чия робота набрала максимальну кількість балів та сколихнула серця 💛💙 журі і авжеж не забуваємо про її ментора, викладачку, що направляла та мотивувала - Лідію НОВОСАД.

Думали на цьому наші україномовні і співочі таланти закінчились? Хай би не так! У номінації "Мова Тараса Шевченка у боротьбі українців за незалежність" серед усіх робіт перемагає 🥇 інша наша студентка - Юліана НЕКРАСОВА, дуже талановита, дуже освічена та невимовно стійка, своїм есе 📝 вона довела, що мова 🗣 також є зброя, і ми, українці 🇺🇦 вміємо її використовувати!

Щирі вітання 🎉, щирі оплески 👏, щирі слова подяки та вдячності за плідну працю.