Вітаємо з Днем народження Директора ВСП

Вітаємо з Днем народження Директора ВСП "Мелітопольський коледж ТДАТУ"

Шановний, Олександр Васильович.

Від усього нашого колективу ми вітаємо Вас з Днем Народження🥳 В цей зимовий день народилась людина, яка з малечку мріяла про більше, людина амбітна, цілеспрямована, рішуча та тверда в своїх діях та рішеннях і в той же час людина щира, відверта, добра серцем та душею. Ця людина - це беззаперечно Ви.

За останні роки на Ваші плечі впало багато випробувань, і ті результати, і досягнення, які Коледж має сьогодні - це без жодних сумнівів результат роботи не тільки кожного в нашій освітянській родині, а саме Ваших управлінських рішень, рішень, які доводилось приймати швидко, жорстко, але завжди справедливо та чесно. Не дивлячись на цілодобову зайнятість та відповідальність Ви завжди знаходите час на кожного та кожну в колективі, щоб вислухати, зрозуміти, надати пораду, допомогти, вирішити робочі питання та просто підтримати чи поспілкуватись.

Ви - є керівником закладу освіти, яким ми пишаємось, якого ми любимо, поважаємо, цінимо та якому вдячні. Вдячні за підтримку, вдячні за збереження нашої альма матер, вдячні за той рівень терпіння які Ви проявляєте, вдячні за успішні другий рік поспіль вступні кампанії. Колектив від усього серця радий вітати свого директора: професіонала з багаторічним досвідом, творчого, креативного, делікатного і тактовного, щирого та відданого своїй справі, людину перспективних та далекоглядних поглядів.

Від усієї душі, від усіх наших сердець 💛💙 ми бажаємо Вам міцного здоров'я, щоб здужати всі негаразди, всі проблеми, що зустрічаються нам на життєвому шляху. Бажаємо яскравого теплого сонця вдень ☀️ та найдивовижніших українських заходів 🌄. Бажаємо такої очікуваної та такої бажаної ПЕРЕМОГИ, бажаємо знову відчути та повними легенями вдихнути аромат вільного, безпечного, рідного, українського 🇺🇦 Мелітополя, нашого коледжу🏛 і щоб тільки мирне небо ☁️, тільки спокійні ночі 😴, тільки безпека 🇺🇦! Зі святом Вас! 🎈🎉

З повагою та побажаннями всього найкращого, колектив ВСП "Мелітопольський коледж ТДАТУ.