Вітаємо з Днем  народження Радника Ректора ТДАТУ ім. Д.Моторного

Вітаємо з Днем народження Радника Ректора ТДАТУ ім. Д.Моторного

Шановний, Володимире Миколайовичу.

Сьогодні, в цей сонячний червневий день народилась людина, ім'я та прізвище якої невід'ємно пов'язані з українською освітою, людина, яка пройшла великий та складний шлях від випускника до ректора з 15-ти річним досвідом і від недавно почесно займає не менш відповідальну посаду - радника ректора ТДАТУ ім. Д.МОТОРНОГО 🏛.

Колосальна заслуга розвитку аграрного сектора 🌾 півдня України, без зайвих збільшень, припадає на плечі Володимира Миколайовича - це і відкриття науково - дослідних інститутів, площадок, тренінгів, конференції для вчених 👩‍🔬👨‍🔬, які можуть обмінюватись досвідом та ідеями, це формування культури міських, регіональних та всеукраїнських заходів, які збирали професіоналів 🚜 - аграріїв з усієї країни, це і власні наукові праці 📑 та багато багато іншого. Володимир Миколайович - це людина з великої літери, це людина яка заклала залізобетонний фундамент для формування ультрасучасного аграрного сектора в нашому регіоні, і ми впевнені, що після війни наш університетський центр разом зі своїми відокремленими структурними підрозділами зробить все, щоб не тільки відновити втрачене за цю війну, але і досягнути нових вершин ⛰, нових перемог 🏆, стати сильнішими фізично, духовно і морально!

Від усієї душі, від серця 💛💙 ми бажаємо Вам міцного здоров'я, щоб здужати будь-які негаразди, що постають перед нами на життєвому шляху. Бажаємо стійкості 💪, невимушеності, непорушності у прийнятті рішень. Бажаємо натхнення, наснаги, бажання зрушити будь-які перешкоди 🚧, рухатись вперед 🚀, досягати більшого 🏆! І найголовніше, найактуальніше, бажаємо найскоріше повернутись додому 🏠, до рідного, українського 🇺🇦 Мелітополя, і щоб тільки мирне небо ☁️, тільки спокійні ночі 😴, тільки безпека🛡! Зі святом Вас! 🎈🎉

З повагою та побажаннями всього найкращого, колектив ВСП "Мелітопольський коледж ТДАТУ.