Всеукраїнський форум

Всеукраїнський форум "Нацональна ідентичність: фронт і тил"

Сучасні тенденції суспільно-політичного розвитку нашої держави вимагають особливої уваги до виховання у молодого покоління патріотичних почуттів, позиції активного громадянина власної держави, усвідомлення власної національної ідентичності. Формування національно-культурної ідентичності ґрунтується на національному світогляді, національній культурі, мові, національній ідеї.

Відповідно до Державної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання на період до 2025 року, Національної молодіжної стратегії до 2030 року Науково- методичний центр ВФПО та Львівський НУВМБТ імені С.З. Ґжицького 11 квітня п.р. проводитиме Всеукраїнський форум «Національна ідентичність: фронт і тил».

Програма заходу передбачає роботу таких секцій:

📌 Етос української духовності.

📌 Семіотика українського фольклору.

📌 Символи українського декоративно-ужиткового мистецтва.

Адміністрація коледжу рекомендує всім педагогічним працівникам коледжу та бібліотекарам зареєструватись та відвідати даний захід, оскільки тематика національно - патріотичного виховання та національної ідентичності наразі є вкрай важливою і постійно моніториться під час опитувань з боку МОН та департаментів різних рівнів.

Початок навчання — 11 квітня о 10:00.

Важливо: кожен учасник попередньо до 5 квітня має зареєструватись в Google - формі (http://surl.li/rradj).

Усім учасникам на вказану під час реєстрації електронну адресу буде надіслано план роботи та посилання для онлайн-підключення. Учасники семінару отримають сертифікати (8 годин).

Під час реєстрації в графі зазначається прописом "Виконано", коли ви сплатили і надіслали квітанцію або скріншот.