ВСП МК ТДАТУ - 92! З днем народження, рідний коледж!

ВСП МК ТДАТУ - 92! З днем народження, рідний коледж!

Шановні колеги, викладачі, здобувачі освіти, друзі!

Сьогодні ми святкуємо день народження нашого закладу освіти - день, який є особливим і важливим для кожного з нас. Цей день символізує не тільки нашу історію та досягнення, але й нашу майбутню перспективу та потенціал.

За 92 роки існування Коледжу, ми пройшли довгий шлях, повний випробувань та перемог. На протязі багатьох цих років ми змогли створити комфортні умови для навчання та розвитку наших студентів, розширили асортимент спеціальностей та підвищили якість освіти. Ми завжди прагнемо до вдосконалення та впровадження новітніх технологій, щоб наші випускники були конкурентоспроможними на ринку праці та здатними досягти високих результатів у своїй професійній діяльності.

Коледж - це справжня родина, де кожен з вас є частиною цього великого та дружного колективу. Ми пишаємося кожним студентом та викладачем, кожним досягненням та перемогою. Саме ваша праця та зусилля допомагають нам зберігати лідерські позиції та розвиватися далі.

Останні декілька років - це роки жорстких викликів, відсутність рідних стін поруч, але спільними зусиллями, стоячи пліч о пліч ми довели, що ніякі пандемії чи пекельне зло, що оточує нас і намагається задушити, не зупинить наш колектив, не зупинить наших студентів, не зупинить освітній процес та не зупинить нас в бажанні працювати заради своєї країни.

Я від щирого серця хочу висловити свою щиру вдячність всім, хто долучився до його становлення та розвитку. Наш успіх - це ваш успіх, і ми дуже вдячні за вашу підтримку та співпрацю.

Зичу нашому Коледжу міцного здоров'я, процвітання та подальших досягнень. Всім нам, сьогодні та щоденно, я бажаю найголовнішого - МИРУ та ПЕРЕМОГИ! А нашим Збройним Силам України - сил, здоров'я, терпіння. Кожного дня, кожної хвилини ці сталеві герої наближають нас до повернення додому, до рідних стін нашого Коледжу.

Вітаю з днем народження, наш дорогий Коледж! Хай живе наша спільна мета - навчатися та рости разом! Хай живе та славиться Україна!

З повагою, директор, Олександр МЕЛЬНИК.