Єднаймо душі словом Кобзаря!

Єднаймо душі словом Кобзаря!

Відповідно до Державної цільової соціальної програми національно- патріотичного виховання на період до 2025 року, Національної молодіжної стратегії до 2030 року Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» щороку проводить заходи, присвячені пам’яті Тараса Шевченка «Єднаймо душі словом Кобзаря!». У березні 2024 року Україна відзначатиме 210 років від дня народження Тараса Шевченка великого українського поета, художника, громадського діяча. Цей ювілей припадає на часи найбільшого історичного протистояння незалежної української Держави з відкритою збройною агресією росії.

Цьогоріч захід проводитиметься у форматі флешмобу у соціальній мережі «Фейсбук» з 04 по 09 березня п.р. Запрошуємо наших викладачів та здобувачів освіти долучитися до флешмобу. Для творчого підходу в організації заходу рекомендуємо вам ввести таку тематику:

📌 декламування поезій Тараса Шевченка та про Тараса Шевченка;

📌 виконання творів Тараса Шевченка різними мовами;

📌 авторська поезія;

📌 читання уривків з прози Тараса Шевченка та про Тараса Шевченка;

📌 інсценізація (мініатюра) уривків з творів Тараса Шевченка.

Фото та відео мають бути обов’язково підписані за рекомендаціями до назв тематики (тема, назва закладу освіти). Тривалість відеоматеріалів – не більше 5 - 7 хвилин.

Свою участь обов'язково підтвердити, заповнивши до 09.03.2024 googlе-форму: http://surl.li/qgdmr

Обов’язково до публікацій додавайте хештег

Контактна особа для обговорення питань заходу та його підготовки: Ірина Степанова, відділу соціально-педагогічної освіти Науково-методичного центру ВФПО, телефон/viber (067)7425413.