З Днем енергетика!

З Днем енергетика!

Шановні колеги, викладачі, студенти, українці!

Сьогодні, 22 грудня, ми відзначаємо День енергетика в Україні - свято, яке символізує важливість вашої професійної діяльності для розвитку нашої країни. Праця наших викладачів - професіоналів в цій галузі є невід'ємною частиною забезпечення майбутнього енергетичної безпеки, комфорту та благополуччя наших громадян.

Я хочу висловити найщирішу подяку за вашу відданість та професіоналізм, які дозволяють кожного року випускати фахівців, які в свою чергу в повному обсязі реалізують можливість користуватися електроенергією та іншими видами енергії у повному обсязі. Ваш внесок у розвиток у освіти і нашої країни незамінний, а плоди вашої праці є головним джерелом енергії для нашого промислового та соціального секторів.

Я бажаю кожному з вас міцного здоров'я, творчого натхнення та успіхів у всіх починаннях. Нехай ваша педагогічна і професійна діяльності будуть ще більш результативними та ефективними, а ваші досягнення стануть прикладом для інших.

Шановні здобувачі освіти, майбутні фахівці, професіонали та спеціалісти, нехай ваша праця завжди буде високо оціненою, а ваші досягнення допоможуть забезпечити енергетичну незалежність та процвітання нашої країни. Ще раз вітаю зі святом, шановні герої!

З повагою, директор колледжу, Олександр МЕЛЬНИК.