З Днем працівника освіти!

З Днем працівника освіти!

Шановні викладачі, колеги, друзі.

З нагоди Дня працівника освіти, якій ми відзначаємо щорічно в першу неділю жовтня, я вітаю вас з повагою та великим задоволенням! Це свято є дуже важливим для нашої країни, оскільки освіта є однією з ключових галузей розвитку нашого суспільства. Ви, як працівники освіти, є тими людьми, які займаються навчанням та вихованням молодого покоління, формують майбутнє нашої держави.

👩‍🏫 Ваша робота є надзвичайно важливою, особливо в ці важкі часи - війни за незалежність, війни за волю, свободу та нескореність нашого народу. Кожен з вас, не дивлячись на щоденні тривоги, стрес, обстріли та повітряні нальоти з боку агресора - з максимальною увагою та відповідальністю ставиться до того які знання, навички та компетентності отримують наші здобувачі фахової передвищої освіти. Ваша праця є неперевершеною, оскільки вона базується на любові до дітей, бажанні допомогти їм стати успішними та здатними досягати своїх мрій.

👨‍🏫 Хочу висловити вам свою щирість та повагу за те, що ви робите. Ваша праця є надзвичайно важливою для нашої країни, і без неї ми не могли б забезпечити нашим дітям якісну освіту. Бажаю вам успіхів у вашій роботі, терпіння та сил відновлюватися після важких днів. Якщо ви продовжуватимете працювати з таким самовідданням та ентузіазмом, то наші діти будуть мати яскраве та успішне майбутнє.

🇺🇦 Ще раз хочу побажати вам всього найкращого з нагоди Дня працівника освіти! Бажаю вам нашої, спільної ПЕРЕМОГИ, мирного неба, пишних колосистих українських нив та повернення додому, до рідних стін нашого коледжу. Ваша праця є надзвичайно важливою, і ми поважаємо та цінуємо її!

З повагою, директор, Олександр МЕЛЬНИК.