З Днем українського прапора!

З Днем українського прапора!

Шановні здобувачі освіти, викладачі, колеги, друзі.

З нагоди святкування Дня Українського прапора хочу привітати вас всіх з цим важливим і символічним днем. Український прапор 🇺🇦 є одним з головних національних символів нашої країни. Цей символ є втіленням нашої ідентичності, нашої культури та історії. Він є символом нашого боротьби за свободу та незалежність, символом нашої єдності та солідарності.

Сьогодні, ми вшановуємо цей символ, що став свідком багатьох історичних подій в житті нашої країни. Ми вшановуємо його як символ нашої національної гордості та самоповаги.

Сьогодні, ми вшановуємо не лише наш прапор, а й нашу спільну працю та злагодженість і я бажаю всім та кожному здоров'я, терпіння та наснаги у нашій нелегкій, але такій важливій роботі.

Сьогодні, бійці 47 окремої механізованої бригади встановили прапор України в селі Роботине на Мелітопольському напрямку, що в черговий раз нагадує нашим землякам, які все ще знаходяться в полоні окупанта в свої же домівках - чекайте, рідні, наші вже близько!

То ж нехай наш прапор завжди буде символом нашої національної єдності та мужності. Нехай він завжди залишається символом нашої перемоги та свободи.

З повагою, директор, Олександр МЕЛЬНИК.