З Днем захисників та захисниць України!

З Днем захисників та захисниць України!

Шановні захисники та захисниці України!

З нагоди Дня захисників та захисниць України, колектив ВСП "Мелітопольський коледж ТДАТУ" хоче висловити вам свою щирість та повагу. Ваша відданість та мужність, яку ви проявляєте у захисті нашої країни, є прикладом для нас усіх. Ви стоїте на передовій, захищаючи нашу незалежність та територіальну цілісність, ризикуючи своїм життям. Ваша праця та жертовність неоціненні, і ми завжди будемо пам'ятати про це.

Важкі часи показали силу нашого народу, силу наших Збройних Сил України. А сильні наближають переможні часи. Крок за кроком. Сьогодні, завтра, щодня, щохвилини. Жодні фактори, чи то зовнішні, чи внутрішні - ніщо не має змоги й не зможе «відключити» нашу стійкість, витримку, міцність, відвагу. Вони не мають терміну дії, кінцевої дати чи крайньої точки, після якої кожен з нас припинив б спротив і боротьбу, окрім однієї – нашої перемоги. Ми робимо це з 2014 року, ми робимо це з перших хвилин 24 лютого, робимо весь цей час і буде робити стільки скільки потрібно, щоб знищити всіх ворогів до останнього та звільнити наші території, звільнити наших людей, наших дітей з полону зла.

Наші сталеві захисники та захисниці - нащадки великого українського козацтва, сьогодні ми відзначаємо ваш день, і ми хочемо побажати вам міцного здоров'я, невичерпної енергії та успіхів у всіх ваших справах. Хай Бог благословляє вас та ваші родини, і хай мир завжди панує в нашій Україні.

Слава всім, хто бʼється й боронить Батьківщину! Слава нашим захисникам і захисницям! Низький уклін вам, герої!