Засідання атестаійної комісії І рівня

Засідання атестаійної комісії І рівня

📚 26 березня 2024 року в дистанційному форматі було проведено засідання атестаційної комісії І рівня, щодо підтвердження та підвищення кваліфікацій, здобуття педагогічних звань педагогічних співробітників.

📈 За результатами роботи комісії було винесено позитивні рішення, щодо 5 викладачів, серед яких є, як і метри своєї справи із досвідом понад 20 років, так і молоді спеціалісти, які нещодавно стали на наш освітянській шлях. Також було встановлено відповідність займаним посадам представникам адміністрації.

✨ Вітаю кожного та кожну від усього серця 💛💙 та щиро вдячний всім за вашу роботу, за ваші старання, за вашу допомогу, за вашу підтримку, за вашу невід'ємну віру в освіту та нашу країну.

Щира подяка колективу та всім, хто долучився в цей складний воєнний час до підготовки та оформлення особових справ викладачів. Окрема подяка завідувачці навчально - методичного кабінету коледжу за той професіоналізм і підтримку в підготовці документації, що із року в рік допомагає викладачам проходити атестаційний процес.

Викладачі та адміністрація виявили дуже високий рівень взаємодії та взаємо підтримки - це показник нашої сили 💪, нашої стабільності 📈, наших успіхів 🏆 і НАШОЇ МАЙБУТНЬОЇ ПЕРЕМОГИ!

З повагою та побажаннями всього найкращого на освітянській ниві, в.о. директора, Олександр МЕЛЬНИК