Знайомство з ТДАТУ ім. Д. Моторного. Факультет АТЕ

Знайомство з ТДАТУ ім. Д. Моторного. Факультет АТЕ

🖥 В рамках профорієнтаційного плану роботи на 2023-2024 н.р. на минулому тижні було організовано зустріч керівництва факультету агротехнологій та екології, декана, представників кафедр та викладачів зі здобувачами фахової передвищої освіти випускного курсу спеціальності 201 Агрономія у ВСП "Мелітопольський коледж ТДАТУ" в дистанційному форматі.

🎙 У процесі зустрічі на платформі Google Meet декан факультету АТЕ к.с.-г. н., доцент Ірина ІВАНОВА ознайомила студентів Коледжу з перспективами та особливостями навчання в ТДАТУ, форматами навчально-виробничої та закордонних практик в умовах сьогодення, підкреслила можливість поєднання освіти та трудової діяльності за дуальною формою навчання. Зокрема підіймались питання і освітнього процесу, що наразі організовано за допомогою дистанційних технологій, а саме - освітнього порталу університету, де знаходяться всі необхідні лекційні та практичні матеріали, відео та презентації, посилання на додаткові джерела та багато іншого.

🎙 Завідувач кафедри “Рослинництва та садівництва” к.с.г.н., доцент Максим КОЛЕСНІКОВ, презентував цьогорічним випускникам коледжу ОП за спеціальністю 201 Агрономія.

➡️ В ході зустрічі було визначено алгоритм подальшого спілкування здобувачів освіти коледжу з представниками кафедри для отримання профорієнтаційної консультації.