Знайомство з ТДАТУ ім. Д.Моторного. ФЕБ

Знайомство з ТДАТУ ім. Д.Моторного. ФЕБ

🖥 ВСП "Мелітопольський коледж ТДАТУ" та ТДАТУ ім. Д. Моторного підсумовують І етап циклу профорієнтаційних зустрічей організацією відеоконференції з представниками факультету економіки та бізнесу.

🎙 У процесі зустрічі на платформі Google Meet завідувач кафедри фінансів, обліку і оподаткування, д.е.н., професор, Олена ЯЦУХ презентувала випускникам коледжу всі освітні програми. Факультет постійно тримає руку на пульсі всіх сучасних економічних тенденцій, тож постійно проводить актуалізацію ОП задля забезпечення найвищого рівня показників якості бакалаврів та магістрів, які не тільки одразу після випуску можуть приступати до роботи, а вже і під час навчання, використовуючи всі можливості дуальної форми здобуття освіти.

🎙 Професор кафедри, д.е.н., професор, Дар'я ТРАЧОВА, презентувала ряд відео-матеріалів, які надають можливість в більш розгорнутому форматі представили собі роботу в сфері економіки та бізнесу на всіх її рівнях, від початківця до фінансового директора. Пані Дар'я - висококваліфікований спеціаліст галузі, яка за сумісництвом працює за фахом і передає практичні навички фактично з пилу з жару, наголошуючи, що необхідно бути не тільки в економічному тренді, але і в законодавчому.

🎙 Доцент кафедри, к.е.н., доцент, Сергій КОСТОРНОЙ ознайомив студентів з особливостями ступеневого переходу між коледжем та університетом. Він представив проєкт Правил прийому до ТДАТУ ім. Д.Моторного на 2024-й рік. Ключовим аспектом зустрічі було перше знайомство та обговорення планів та перспектив для випускників.

➡️ Важливим моментом зустрічі стало визначення алгоритму подальшого спілкування здобувачів освіти коледжу з представниками факультету та кафедр для отримання профорієнтаційної консультації.

🤝 Адміністрація ВСП "Мелітопольський коледж ТДАТУ" виражає особливу вдячність нашому університетському центру за проведення подібних заходів кожного року, що дозволяє нашим здобувачам освіти завжди бути в тренді освітніх новин, правил вступу в поточному році та порядку ступеневого переходу до ТДАТУ ім. Д. Моторного.