Зустріч з представниками ТДАТУ ім. Д.Моторного

Зустріч з представниками ТДАТУ ім. Д.Моторного

📚 В давніх традиціях на початку весни представники деканатів, приймальної комісії кафедр нашого університетського центру запрошують здобувачів всіх спеціальностей випускних курсів для ознайомлення з умовами ступеневого переходу до ТДАТУ ім. Д. Моторного.

🔖 Здобувачів очікували детальна доповідь відповідального секретаря приймальної комісії, розгорнуті відповіді деканів факультетів, цікавинки та родзинки кожної спеціальності від заступників та завідувачів кафедр і багато іншого. Випускники і самі багато цікавились у представників університету, щодо питань майбутнього працевлаштування, дуальної освіти, закордонних практик.

👥 За два тижні плідної співпраці було обговорено багато питань і між адміністраціями навчальних закладів: шляхи проведення вступних кампаній, ступеневого переходу здобувачів, проведення підсумкових державних атестації та вибір їх представників від деканатів.

Приєднуйтесь до нашого telegram - каналу https://t.me/mktdatu щоб завжди мати актуальну інформацію про життя та події в коледжі 😉